QUOTE(Sadık Taşyürek @ 07.04.09 - 20:04)

merhaba, 22 yıl içtiğim sigarayı, bir kaç başarısız denememden sonra bıraktım.12 Eylül 2006 nasıl mı?
herşeyden önce sigarayı bırakmaya kendinizi hazırlamalısınız.sizin için özel olan bir tarihi kendinize hedef gün tayin edin ve o gün geldiğinde sigarayı bırakacağınıza şartlandırın. Ve o gün geldiğinde artık siz sigarayı bıraktım diyeceksiniz. kesinlikle inatçı olun, kendinize ve ailenize, çocuklarınıza söz verin. onlarında desteğini alın. olur ya size teklif edilen sigarayı içmek isterseniz, ailenize ve kendinize verdiğiniz sözü hatırlayın. asla kendinizi ve ailenizi aldatmayın, pişmanlık duyacağınızı düşünün. O sigara teklifini geri çevirdiğinizde ve içmediğinizde bir kaç dakika sonra ne kadar büyük bir işi başardığınızı görecek ve kendinizle gurur duyacaksınız. bu gururu ailenizle paylaşın. acı gün demeyin, sevinç, mutluluk demeyin, tuttuğunuz takım Gol attığında yada Gol yediğinde asla sigarayı düşünmeyin. sakın kendinizi ve yakınlarınız kandırmaya ve aldatmaya çalışmayın.
artık sigarayı bırakmış biri olarak ailenizle mutlu, uzun ve daha sağlıklı yaşayın.
konu yeniden ve yeni bir sayfada aktif hale gelsin ve birileri daha bu illetten kurtulsun istedim. evet arkadaşlar 3 yıl geride kaldı, Allaha çok şükür kurtuldum. sizlerede kesinlikle tavsiye ederim bırakın. önümüz bayram, sizde kendinize ve ailenize bir iyilik yapın ve beyninizi şartlandırın. bu güzel bayramda sigaradan kurtulun. eğer sadece iradeyle başaramıyorum diyorsanız yeni çıkan CHAMPIX isimli ürünü eczanenizden temin edip kullanabilirsiniz. (inşallah reklam olmamıştır) Sağlıcakla kalın;
Türk Milleti bağımsız yaşamış ve bağımsızlığı varolmalarının yegane koşulu olarak kabul etmiş cesur insanların torunlarıdır.
Bu millet hiçbir zaman hür olmadan yaşamamıştır,yaşayamaz ve yaşamayacaktır.M.Kemal ATATÜRK