O performansa göre az yakan arabalardan biridir.
Sesi çok güzeldir, 9bin devirin zevki başka oluyor. arabanın alçak oturma pozisyonundan yada yapısındanmıdır bilmem ama hızlanırken arkaya doğru zevkli şekilde yapıştırıp o ivmelenmeyi hissettirmiyor taaaki 5-6bin devire kadar, Sonra korkmaya başlıyorsun.
Arkadaşımda vardı yazın Siyah KL plakaydı sanırım izmirin sayılı vti lerindendi, turbosuz atmosferik olarak 215hp güç üretiyordu. 1.viteste bişey anlamdım biraz boşa döndü lastikler 8bin devir 2. vitese geçip v-tec açtıktan sonra harbiden tırsmıştım 2. viteste 130'u geçtikten sonrasına bakamamıştım, 3.viteste aldıktan sonra çektim kenara durdum. Kısacası tırstım çok fena

integra type-r kısa şanzıman, pistonlar, kollar, beyin, filtre egzantrik headers vs.vs. dopdolu bir araçtı takasta almıştı arkadaşım bir depoyla çeşmeye gidip gelince dayanamadı cüzdanı 3 ay sonra sattı arabayı 19.500e. Alan adamlar içine etmişler arabanın kaza falanda yapmışlar en son cumartesi lafı geçti Best Serviste gittiğimde muhabbetini yapmıştık, Emrah sattıktan sonra yazık ettiler diyordu. Ve çok sıkışan bi müşterisinin satışa çıkardıktan 15 dakika sonra 24bin ytl nakit paraya sattığı dopdolu Type-R dan bahsetti, Ağlıyodum az kalsın.
Neyse uzun lafın kısası

Alacaksan bence Modifiyeli olanını al. Ama prof olacak magandaların eline düşmüş olanını değil. Standartını alıp uğraşma. al hevesini al sonra sat. Bu dönemde; sadece İzmirde bile birsürü Etiket olmuş uygun fiyatlı V-tec var. İnternet fiyatlarına bakmayın Çok yüksek ve Sallama Oluyor.
Bu ileti Onur Demir tarafından 22.12.08 - 22:07 yeniden düzenlenmiştir.