ben 98 model vtec vti kullanıcısıyım..hatta kullandığım araç tr de 5 adet olan hb beyaz vtec vti dan biri..çok aradım..tam vazgeçmişdim ki bi telefonla kavuşdum ona...ben bu aracı alabilmek için 2002 model civic sport umdan vazgeçdim... ve aldıkdan sonra hiç pişmanlık duymadım..trafikde biçok kişinin 1.4 sanıp azının payını aldığı çok zevkli bi makina..vtec açdığında sesi gerçekden çok etkileyici..aracımda ne headers ne egzoz hiçbişey yok..sade bi halde böyle ses veren bi arabaya bi filtre yeterli bence..tabi zevk meselesi..hız konusuna gelirsek fabrika verileri 215 diyor fakat izmir otobanında denediğimde (ibre devam ederse die ölçerek) 250 yi gördüm..fotosu mevcut fakat foto çekerken ufak bi gaz çekmeden dolayı 235 seyrinde görünüyor... aracımın temizliğinden kaynaklansa gerek (kompresör basıncı 185) gerçekden ciğerleri çok kuvvetli ve yıpratılmamış bi araba.. bu arabanın tek ama tek sorunu frenlemesi..çok kötü diil ama biraz yetersiz..arabayı iyi tanımayanlar için sakat olabilir..frenlemeden dolayı bi aksilik yaşamadım fakat bazen motor freni yapmam gerekdi...ama en zevkli yanı; ışıklarda normal kalkıp devri 4500 e kadar normal getirip sonra gazı kökleyince vtec e girdiğinde verdiği ses gerçekden çok hoş..en azından bi mustang veya 6 silindirli bi 320 gibi böööğürmüyor ama ses gerçekden rahatsız etmiyor ve iç gıdıklayıp ruhunuzu okşuyor...performanslı kullanımda çok zevk veren bi araba...almadan önce aklımda bikaç şüphe vardı fakat aldıkdan sonra iyiki almışım dedim.. bence biçok yeni otomobile göre gayet iyi bi araç... herşeyden önce hondanın sorun açmayan bi modeli..bu cüzdanınızı da yormuyor..gerekli bakımlarını yaptırıp binmeniz yeterli..sizi gerçekden yüzüstü bırakıcağını sanmıyorum...almak isteyenler için gerçekden çok fazla düşünmeyin sadece alın..ama sadece şu tavsiyeyi bulunabilirim..oynanmış almayın..çünkü kompresör basıncı düşük bi vtec gerçekden zevk vermez...saf hali sizi tatmin edicekdir..etmezse ufak bi kaç şey yapmak cüzdanınızı üzmez bence..buna değer dersiniz...sorusu olan arkadaşlara cevap verebilirim..kadran fotosunu da ekliycem..ayrıca bu gibi araçlarda yakıtı düşünmek biraz mantıksız bence ama bu araba gerçekden çok makul yakıyor..uzun yolda bu benzin fiyatları düşmeden önce km de 230 yakıyordu...sabit hızda diil karışık olarak... şehir içinde ise 270 lerde max...ama bu devamlı vtec açdığınızda elbetteki farkedicekdir..
Bu ileti Mehmet Özyürek tarafından 24.12.08 - 12:26 yeniden düzenlenmiştir.
Düzenleme nedeni: Resmi sildim..