Arkadaşlar uzun süredir takip ediyordum. Nihayet bugün aldım.
Navigasyon özellikleri bakımından bütün cihazlar aşağı yukarı yakın performansı veriyorlar. Olmuşken ekranı 4,3 olsun dedim, ve tabiiki olmazsa olmazım bluetoot (handsfree) ve fm transmitter idi...
Henüz navigasyon özelliğini kullanamadım ama, cihaz pencereden bile uydu bağlantısını rahatlıkla yapıyor.
Handsfree özelliğinde tek eksi yön cihazın sesi yetersiz kalıyor. Yani konuştuğunuz kişinin sesi biraz düşük kalıyor. Bluetoot ile bağlantılı konuşurken, sesi aracın hoprlöründen vermiyor... Buna bir iyilik düşünmek gerekiyor. Cihazın aynı zamanda kulaklık çıkışı var. Çok zorlanırsam bu çıkışı teybin arkasında cd chenger girişine bağlayabilirim diye düşünüyorum. Ses o zaman mükemmel olur...
Ama, benim için önemli ve çok memnun olduğum ise Fm transmitter özelliği oldu. Tek kelimeyle mükemmel diyebilirim. En küçük bir cızırtı bile yok. Ses cd kalitesinde. Benim çok hoşuma gitti...
Hem bilgisayardan (usb) hem de çakmaktan açık ya da kapalıyken şarj edilebiliyor.
Hem usb kablo ile hem de mini sd kart ile media dosyalarını aktarabiliyoruz. Dahili 2 gb kartı zaten var. Ancak bazı videoları oynatamıyor. Yüksek çözünürlükte kaydedilmiş video dosyalarında donarak ilerliyor... Düşüklerde ise problem yok. Mesela 5 mp videolarda donma var, 2 mp lerde kesintisiz oynatabiliyor...
Cihaz görünüm olarak ta estetik görünüyor. Diğer özelliklerini karıştırdıkça yazarım...

Bu ileti Turkay Enez tarafından 25.07.10 - 22:07 yeniden düzenlenmiştir.
14 yaşından küçük çocuklarınızı mutlaka arka koltukta oturtunuz ve onların da emniyet kemeri takmasını sağlayınız. Ayrıca, farları ve sis lambaları ayarsız ya da çakma xenonlu olup, gözümü yoranların gözü çıksın...